Stemningsbilleder

Stemningsbilleder – hvad er det?

Stemningsbilleder – Stemingen er den “følelse” og atmosfære, et sted, et rum eller lokale udstråler, når det “koger” mest. Sammenlignet med en live koncert, er stemningen i vores kunders respektive virksomheder en “ånd” der bør fanges på stemningsbilleder, så man kan vise den til fremtidige kunder. Det kan også være stemningen i en restaurant, et hotel, en fabrik, hos en designer osv.

Stemning på et billede – Hvordan det?

Vi har gennem mange års erfaringer med bl.a. festfotografering og koncertfotografering opbygget en ekspertise i at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Et stemningsbillede, der “oser” af stemning, er et billede, der viser den glød og den atmosfære, der er til stede på det givne tidspunkt. Det kan man ikke genskabe med iscenesatte opstillede billeder. Man skal være der, mens duggen løber ned ad ruden, kaffen koger og musikken spiller, for nu at bruge termer, der billedligt fortæller om de stemningsbilleder, vi taler om. Stemningsbilleder bruges til at sælge et koncept og en atmosfære, hvilket er en nødvendighed for bl.a. hoteller, caféer, restaurationer, kursuscentre og virksomheder, hvor de fysiske rammer er attraktive.

I tæt samarbejde med kunden

I tæt samarbejde med kunden planlægger vi hvor og hvornår stemningsbillederne skal laves. Dvs. hvornår kunderne mener, den stemning og atmosfære er mest til stede. Vi er selvfølgelig med, uanset om det er dag eller nat. Vi leverer altid stemningsbilleder, der oser af den stemning, der er kendetegnende for netop Jeres virksomhed. Reklamefotograf aLight Fotografi er specialister i stemningsbilleder.

Skal i bruge nogle flotte stemningsbilleder? Så skriv til os her:

  Dit fulde navn (skal udfyldes)

  Din adresse (skal udfyldes)

  Postnr. og by (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Skriv tegnene i feltet herunder:
  captcha

  Din besked (skal udfyldes)