Erhvervsfotograf

Erfaren og professionel erhvervsfotograf

Vi har arbejdet, som erhvervsfotograf i 8 år nu, jeg har mødt masser af spændende mennesker i både store og små virksomheder rundt om i Danmark. Jeg ved derfor hvor vigtig og kompleks en størrelse markedsføring kan være.

Idag hvor et til 2 billeder helst skal beskrive en hel sides tekst på 5 sekunder. Det stiller krav til billedet, det stiller krav til fotografen og det stiller også krav til jeres virksomhed om at have et rent og klart visuelt budskab man hurtigt tager til sig. Dette skabes bedst med godt billeder, og præcise og enkle tekster.

I er altid helt uforpligtende velkomne til at kontakte os, hvis du vil høre mere om jeres muligheder for at hyre en professionel erhvervsfotograf på holdet.

Zapper kultur

Den generation, der idag er i det store købssegment er vokset op i en Zapper kultur, hvor tingene går stærkt. Man er vant til at “suge” 1000 indtryk ind idag, fra man står og venter på bussen, hvor de store reklameskilte hænger, til man sidder og stirrer i sin mobil og støder på den ene reklame efter den anden. Alle ved at skal man “vække” så erfarne reklame fortolkere, så skal budskabet have noget nytænkende og unikt. Det er herfor jeg nyder at arbejde, som kommerciel erhvervsfotograf. Man får lov til at sætte sit præg på de mange store beslutninger en virksomhed sætter for deres markedsføring.

Vi laver også stilfulde portrætfotos, se her.

Jeres image & identitet er det der sælger

Når i på jeres hjemmeside, i reklamer, brouchurer, på profilfotos, på Linkedin eller Facebook fremstiller jeres image og identitet, så handler det jo altid om at vise de budskaber, billeder og tekster man mener fremstiller jeres stærkest. Den visuelle identitet i fremlægger, er den i sidste ende jeres kunder vælger jer ud fra. Derfor skal både tekst, billeder og image/identitet gerne gå hånd i hånd.

Vi tilbyder at levere det hele, fra profilfotos af virksomheden, erhvervsportrætter af både ledelse og de ansatte. Portrætfotos af de ansatte både i arbejdssituationer og enkelte og stilrene portrætter til visitkort og “om” siden på jeres hjemmeside. Vi medbringer eget studio udstyr, så der er styr på det professionelle lys.

Vi laver også gruppefotos af både større og mindre grupper

Vi laver også gruppefotos af både større og mindre grupper, vi anbefaler udfra image og identitetsprincippet at i vælger at bruge virksomheden, som baggrund, det kan være udenfor virksomheden, det kan være et sted inde i virksomheden, det er ligemeget, bare det at jeres kunder kan genkende jeres logoer, virksomhed osv.

Nedenunder er en kontakt formular, skriv endelig til os og hør nærmere om hvad en erhvervsfotograf kan gøre for jer.

Mød din erhvervsfotograf

Vi sætter som landsækkende erhvervsfotograf en ære i at skabe en god stemning, så vi kan få det bedste frem i billederne og videre ud til jeres kunder. Stemningsbilleder af dine medarbejdere i aktion kræver et naturligt forhold til den erhvervsfotograf, der peger et kamera mod dem. Stemningsbilleder taget af en professionel erhvervsfotograf er med til at gøre din virksomhed levende og skabe gode relationer til dine kunder. Stemningsbillederne behøver ikke være opstillede portrætter, men en hyggelig stemningsfyldt arbejdssituation, så kunderne får lyst til at besøge dig og dine medarbejdere. Velkommen til aLight fotografi – den landsdækkende erhvervsfotograf.

erhvervsfotograf

Skriv til os her:

  Dit fulde navn (skal udfyldes)

  Din adresse (skal udfyldes)

  Postnr. og by (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Skriv tegnene i feltet herunder:
  captcha

  Din besked (skal udfyldes)