FOTOGRAF ALIGHT

Erhvervsfotograf

Jeg er en erhvervsfotograf, der tilbyder en bred vifte af tjenester til virksomheder. Jeg kan tage billeder af både interiør og eksteriør af jeres firma, samt tage stilfulde og professionelle portrætbilleder af medarbejderne. Jeg kan også fungere som fotograf til jeres begivenheder, såsom receptioner, messer og andre arrangementer, som I ønsker at dokumentere. Derudover tilbyder jeg også videopræsentationer af jeres firma, produkter og budskaber.

Erfaren og professionel erhvervsfotograf

Derfor er det en god idé for virksomheder at samarbejde med en fast fotograf, som med tiden kan lære virksomheden at kende og skabe billeder, der afspejler virksomhedens ønskede udtryk.

På den måde kan virksomheden opnå et ensartet og professionelt udseende på sin hjemmeside, hvilket kan give et positivt førstehåndsindtryk og tiltrække flere kunder. Det er derfor vigtigt at tage virksomhedens visuelle indtryk seriøst og ikke spare på kvaliteten af billederne.

Vi har arbejdet, som erhvervsfotograf i 8 år nu, jeg har mødt masser af spændende mennesker i både store og små virksomheder rundt om i Danmark. Jeg ved derfor hvor vigtig og kompleks en størrelse markedsføring kan være.

Idag hvor et til 2 billeder helst skal beskrive en hel sides tekst på 5 sekunder. Det stiller krav til billedet, det stiller krav til fotografen og det stiller også krav til jeres virksomhed om at have et rent og klart visuelt budskab man hurtigt tager til sig. Dette skabes bedst med godt billeder, og præcise og enkle tekster.

I er altid helt uforpligtende velkomne til at kontakte os, hvis du vil høre mere om jeres muligheder for at hyre en professionel erhvervsfotograf på holdet.

konference foto
erhvervsfoto
reklamefoto
reklamebilleder
Erhvervsfotografi

KREATIV REKLAMEBUREAU

Det visuelle udtryk

I dag har virksomheders visuelle fremtoning en større betydning, end mange er klar over. Vi kan alle nikke genkendende til at have søgt efter en håndværker, ejendomsmægler, bilforhandler eller lignende og hurtigt surfet videre til næste firma, hvis det visuelle indtryk ikke har været tilfredsstillende.

Hvis en virksomhed for eksempel ikke har billeder overhovedet eller har billeder af lav kvalitet, kan det skræmme kunder væk og koste dyrt i mistet forretning.

Zapper kulturen

Den generation, der idag er i det store købssegment er vokset op i en Zapper kultur, hvor tingene går stærkt. Man er vant til at “suge” 1000 indtryk ind idag, fra man står og venter på bussen, hvor de store reklameskilte hænger, til man sidder og stirrer i sin mobil og støder på den ene reklame efter den anden. Alle ved at skal man “vække” så erfarne reklame fortolkere, så skal budskabet have noget nytænkende og unikt. Det er herfor jeg nyder at arbejde, som kommerciel erhvervsfotograf. Man får lov til at sætte sit præg på de mange store beslutninger en virksomhed sætter for deres markedsføring.

Jeres image & identitet er det der sælger

Når i på jeres hjemmeside, i reklamer, brouchurer, på profilfotos, på Linkedin eller Facebook fremstiller jeres image og identitet, så handler det jo altid om at vise de budskaber, billeder og tekster man mener fremstiller jeres stærkest. Den visuelle identitet i fremlægger, er den i sidste ende jeres kunder vælger jer ud fra. Derfor skal både tekst, billeder og image/identitet gerne gå hånd i hånd.

Vi tilbyder at levere det hele, fra profilfotos af virksomheden, erhvervsportrætter af både ledelse og de ansatte. Portrætfotos af de ansatte både i arbejdssituationer og enkelte og stilrene portrætter til visitkort og “om” siden på jeres hjemmeside. Vi medbringer eget studio udstyr, så der er styr på det professionelle lys.

Billeder af store grupper

Vi laver også gruppefotos af både større og mindre grupper, vi anbefaler udfra image og identitetsprincippet at i vælger at bruge virksomheden, som baggrund, det kan være udenfor virksomheden, det kan være et sted inde i virksomheden, det er ligemeget, bare det at jeres kunder kan genkende jeres logoer, virksomhed osv.

Nedenunder er en kontakt formular, skriv endelig til os og hør nærmere om hvad en erhvervsfotograf kan gøre for jer.

Mød din erhvervsfotograf

Vi sætter som landsækkende erhvervsfotograf en ære i at skabe en god stemning, så vi kan få det bedste frem i billederne og videre ud til jeres kunder. Stemningsbilleder af dine medarbejdere i aktion kræver et naturligt forhold til den erhvervsfotograf, der peger et kamera mod dem. Stemningsbilleder taget af en professionel erhvervsfotograf er med til at gøre din virksomhed levende og skabe gode relationer til dine kunder. Stemningsbillederne behøver ikke være opstillede portrætter, men en hyggelig stemningsfyldt arbejdssituation, så kunderne får lyst til at besøge dig og dine medarbejdere. Velkommen til aLight fotografi – den landsdækkende erhvervsfotograf.

PORTRÆT

Professionelle portrætter til web og tryksager.

ERHVERV

Billeder af personale og ledelse.

REKLAME

Fotografering af reklamer og tryksager.

MODE

Model billeder til set cards og portfolio.

INTERIØR

Billeder af interiør i virksomheder og tryk

EXTERIØR

Fotografering af bygninger og arkitektur.

EVENT

Flotte billeder af jeres næste event.

PRODUKT

Produkt billeder og packshots til webshops 

Erfaren og professionel erhvervsfotograf

Som freelance erhvervsfotograf er mit motto, at billeder skal være en oplevelse, der udfordrer og ikke er kedelige. Når jeg arbejder med virksomheder, foretrækker jeg et tæt samarbejde med ledelsen og marketingteamet for at sikre, at fotograferingen og den visuelle identitet afspejler virksomhedens ånd og kvalitet. 

Personaleportrætter

Personaleportrætter er en vigtig del af virksomhedens identitet, da de ikke kun repræsenterer virksomheden udadtil, men også anerkender medarbejdernes betydning. Derfor opfordrer jeg virksomheder til at planlægge og forberede fotograferingen ved at lave en liste over ønskede billeder og tidsplaner for medarbejdere og produktion. Jeg hjælper gerne med planlægningen og forberedelsen.

På dagen for fotograferingen er det vigtigt at være opmærksom på eventuelle forberedelser og beklædning samt eventuelle begrænsninger eller restriktioner for fotografering. Sammen skaber vi de bedste billeder af virksomheden og dens aktiviteter.

erhvervsfotos
model foto-23
reklamefotos

Vi hører også gerne fra dig.

Portrætfotografering