Portrætfotograf

Portræt af medarbejdere?

Portrætfotograf til spændende og ærlige portrætter. Derfor er det vigtigt, at den fotograf I vælger, kan være med til billedmæssigt at “formulere” dit budskab. Og dit budskab afhænger helt af formålet med portrættet. Med andre ord… Hvad skal du bruge portrættet til? Til din virksomheds hjemmeside? Vi mener at det personlige og ærlige portræt, er det der viser både firmaets ansatte og den enkelte persons udstråling på den bedste måde.

Vi ser ofte, at der fx bliver brugt private billeder som virksomhedsportrætter

Vi ser ofte, at der fx bliver brugt private billeder som virksomhedsportrætter. Det er ikke nødvendigvis optimalt for din virksomhed, idet vi som mennesker er hurtige til at dømme og kategorisere ud fra de billeder, vi ser. Derfor er det optimalt med professionelle portrætfoto af medarbejderne, hvis din virksomhed skal “personliggøres”, og tilsvarende optimalt med et personligt portræt med glød og udstråling, hvis du skal bruge det som familie-gave eller til fx en datingprofil.

Læs mere om erhvervsfotografering her.

Vi vil være en sparringspartner for dig eller din virksomhed

Vi vil være en sparringspartner for dig eller din virksomhed, så du er sikker på, at det budskab, dit portræt sender, er i tråd med din og eller virksomhedens stil og ånd, og er med til at fremhæve de træk, du gerne vil have skal være på dit officielle “ansigt”. Som visuel sparringspartner kan vi lave nye billeder og vise jeres online profil fra sin bedste side hvergang i foretager noget nyt og spændende i virksomheden. Husk på at jeres billeder er det folk møder når de Googler sig ind på jeres hjemmeside.

Portrætter med udstråling

At fotografere et portræt af handler ikke bare om at tage et billede. Det handler om at fange vedkommendes personlighed. Det siger alle portrætfotografer, men faktum er, at der kan være nok så meget personlighed på billedet, men hvis billedet ikke appellerer til modtageren, kan billedet gøre det modsatte af hensigten. Billedet virker bedst når portrættet indgår i en kontekst til personen, der portrætteres.

Vi garanterer en portrætfotograf med indlevelse og kreativitet

Vi garanterer en portrætfotograf med indlevelse og kreativitet. Vi garanterer også masser erfaring med portrætfotografering både on-location og i fotostudiet. Det fede ved at lave portrætterne on-location er muligheden for at bruge forskellige baggrunde i og omkring virksomheden eller hjemme hos jer, der kan være med til at underbygge billedernes personlige udtryk. Vi medbringer altid professionel lys og selvfølgelig også neutrale baggrunde, hvis ikke jeres lokation er stærk nok til at underbygge portrætterne.

Vi laver også professionel madfotografering.

Portrætfotograf

Professionel, kreativ portrætfotograf med øje for detaljer. God til at få det naturlige smil frem. Mange års erfaring med digital portrætfotografering. Portrætfotografen har specialiseret i portrætfotografering af voksne og børn. Uanset hvad slags portrætfotos i skal bruge, så kan vi med garanti levere varen. Vi har lavet portrætter i virksomheder og hos private gennem de sidste 10 år. Så vi ved hvad der skal til, for at skabe de fede portrætter, der faktisk har en god effekt.

Portrætfotograf Portrætfotograf Portrætfotografering

Skriv til portrætfotografen her:

  Dit fulde navn (skal udfyldes)

  Din adresse (skal udfyldes)

  Postnr. og by (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Skriv tegnene i feltet herunder:
  captcha

  Din besked (skal udfyldes)