FOTOGRAF ALIGHT

Professionel portrætfoto

Lad en professionel portrætfotograf stå for jeres næste portrætfoto.  At definere det perfekte portrætfoto kan være en subjektiv bedømmelse og kan variere fra person til person. Første skridt på vejen mod at opnå det ønskede udtryk er at udvælge en portrætfotograf med en stil, der matcher ens æstetiske præferencer. Fra vores synsvinkel anses det perfekte portrætfoto, hvad enten det er et business portræt eller et medarbejderbillede, for at være et, der fremkalder en følelse eller fortæller en historie. Arbejdet med portrætfotografi i al sin mangfoldighed og de enkelte individers unikke personligheder, er for os altid, en fascinerende og spændende opgave.

Portrætter af ansatte og ledelsen.

Portrætfotograf til spændende og ærlige portrætter. Derfor er det vigtigt, at den fotograf I vælger, kan være med til billedmæssigt at “formulere” dit budskab. Og dit budskab afhænger helt af formålet med portrættet. Med andre ord… Hvad skal du bruge portrættet til?

Til din virksomheds hjemmeside? Vi mener at det personlige og ærlige portræt, er det der viser både firmaets ansatte og den enkelte persons udstråling på den bedste måde.

Hvad skaber et godt reklamebillede?
reklamefoto
reklamebilleder

KREATIV PORTRÆTTER

Vi ser ofte, at der fx bliver brugt private billeder som virksomhedsportrætter

Vi ser ofte, at der fx bliver brugt private billeder som virksomhedsportrætter. Det er ikke nødvendigvis optimalt for din virksomhed, idet vi som mennesker er hurtige til at dømme og kategorisere ud fra de billeder, vi ser. Derfor er det optimalt med professionelle portrætfoto af medarbejderne, hvis din virksomhed skal “personliggøres”, og tilsvarende optimalt med et personligt portræt med glød og udstråling, hvis du skal bruge det som familie-gave eller til fx en datingprofil.

Portrætter med udstråling

At fotografere et portræt af handler ikke bare om at tage et billede. Det handler om at fange vedkommendes personlighed. Det siger alle portrætfotografer, men faktum er, at der kan være nok så meget personlighed på billedet, men hvis billedet ikke appellerer til modtageren, kan billedet gøre det modsatte af hensigten. Billedet virker bedst når portrættet indgår i en kontekst til personen, der portrætteres.

Portrætfotograf med indlevelse og kreativitet

Vi garanterer en portrætfotograf med indlevelse og kreativitet. Vi garanterer også masser erfaring med portrætfotografering både on-location og i fotostudiet. Det fede ved at lave portrætterne on-location er muligheden for at bruge forskellige baggrunde i og omkring virksomheden eller hjemme hos jer, der kan være med til at underbygge billedernes personlige udtryk. Vi medbringer altid professionel lys og selvfølgelig også neutrale baggrunde, hvis ikke jeres lokation er stærk nok til at underbygge portrætterne.

portrætfotografering

Professionel kreativ portrætfotograf med øje for detaljer. God til at få det naturlige smil frem. Mange års erfaring med digital portrætfotografering. Portrætfotografen har specialiseret i portrætfotografering af voksne og børn. Uanset hvad slags portrætfotos i skal bruge, så kan vi med garanti levere varen. Vi har lavet portrætter i virksomheder og hos private gennem de sidste 10 år. Så vi ved hvad der skal til, for at skabe de fede portrætter, der faktisk har en god effekt.

MØD HOLDET

VORES FOTOGRAFER

LONE

Fotograf

René

Fotograf & Video

Stine

Fotograf & Stylist

SØREN

Fotograf & Webdesign

model foto-23
erhvervsfoto
portrætfotograf
portrætfotografering
portrætfotograf

Vi hører også gerne fra dig.

Portrætfotografering