MØD HOLDET

VORES FOTOGRAFER

Lone

LONE

Fotograf

René

Fotograf

Kreativ reklamebureau og fotografi

Har du lige 10 sekunder?

Velkommen til alightfotografi. Her møder du 4 passionerede og uddannede fotografer. Vi elsker at fortælle jeres historie med vores kameraer. Det vores måde hvorpå vi får os til at føle, os en del af jeres historie. Samarbejde fører til tillid og tillid fører til billeder med stor “sjæl” og ikke mindst rækkevidde. Vores udgangspunkt er altid det, at vi efter en dialog med jer pr mail eller i telefonen, får dannet os et billede af jeres visuelle behov. Og derefter laver vi et storyboard for selve fotoshootet. Alle har vi mere end 10 års erfaring indenfor reklamefotografi, modefotografi, erhvervsfotografi og portrætfotografi.

Kreativ fotograf bag kameraet

aLight Fotografi er en kreativt tænkende fotografisk virksomhed. Her brænder vi for fotografi, video og webdesign i alle dets afskygninger. Som billedmagere har vi efterhånden prøvet de fleste fotoopgaver indenfor vores ekspert nicher.

Landsdækkende service

Vores største ekspertise er dog fotografering on-location i virksomheder, erhvervsportrætter til hjemmsider, personalefotografering, stemningsbilleder fra virksomhedens dagligdag. Vi laver også modefotos, reklamebilleder af mad, produkter, interiør og exteriør. Vi kører i hele Danmark.

Flotte reklamefotos kommer når …

Der er tillid mellem kunden og reklamefotografen. Tillid til at billederne og især billedstilen, matcher den stil vores kunder ønsker. De billeder vi laver her i vores reklamefotografiske virksomhed, er reklamefotos i den lidt mere stemningsfylde og “fotokunstneriske” ende.

Billeder skal idag være blikfang og fange beskuerens interesse med det samme, ellers glider de videre og kigger andre steder. Men ser de at det enkelte sted faktisk forstår via billeder at “sælge budskabet”, og vise den stemning der er tilstede i den enkelte virksomhed, så skaber det en enorm interesse blandt beskueren, og denne får lyst til at dele “opdagelsen” med andre i sit netværk.

Kan vi hjælpe jer?

Uanset om I skal bruge en modefotograf til et enkelt modebillede, en portrætfotograf til en hel fotoserie, en produktfotograf der forstå at lægge flot lys på Jeres produkter, er I kommet til den rette fotograf. Det kan også være, at virksomhedens lokaler, eksteriør eller bygninger skal fotograferes, så I kan præsentere stilfulde billeder af Jeres eksteriør og eller interiør. Skal I giftes, og leder efter en bryllupsfotograf, så led ikke længere. Vi er blandt de førende bryllupsfotografer i landet.

VI HØRER RIGTIG GERNE FRA DIG