Om

Har du lige 10 sek?

Hej jeg hedder Lone. Jeg er uddannet fotograf og kører med alightfotografi.dk her i hele Danmark. Jeg elsker at fortælle jeres historie med mit kamera. På den måde føler jeg, at jeg bliver en del af historien og lægger mere sjæl i billederne. Mit udgangspunkt er altid det, at jeg efter en dialog med jer pr mail eller i telefonen, får dannet mig et billede af jeres visuelle behov.

Derefter på den aftale dato møder jeg op hos jer og laver de billeder i gerne vil have lavet. Men jeg bruger ofte også lidt tid på at lave lidt ekstra detalje billeder, da jeg pr erfaring ved at mine kunder elsker at have nogle ekstra billeder at lege med når der skal opdateres billeder på hjemmesiden.

Ring eller mail mig og lad os få en dialog omkring jeres behov for billeder.

Kreativ fotograf bag kameraet

aLight Fotografi er en kreativt tænkende fotograf virksomhed, som brænder for fotografiet i alle dets afskygninger.
Vi har mange ås erfaring med fotografering og som billedmagere, og opgaverne har været af vidt forskellig karakter og omfang.

Vi har eksisteret i 9 år nu, og lavet mange forskellige spændende reklamefotografiske opgaver for virksomheder i hele Danmark. aLightfotografi, ligger i hjertet af Kolding centrum, og vi har lækkert fotostudie med mange muligheder. Vores største ekspertise er dog fotografering on-location i virksomheder ved virksomhedsportiler, hjemmsider, personalefotografering, virksomhedsbilleder og mange andre erhvervsfotografiske opgaver. Vi kører i hele Danmark.

Flotte reklamefotos kommer når …

Der er tillid mellem kunden og reklamefotografen til at billederne og især billedstilen, matcher den stil kunden ønsker. De billeder vi laver her i vores reklamefotografiske virksomhed, er reklamefotos i den lidt mere stemningsfylde og “fotokunstneriske” ende.

Billeder skal idag være blikfang og fange beskuerens interesse med det samme, ellers glider de videre og kigger andre steder. Men ser de at det enkelte sted faktisk forstår via billeder at “sælge budskabet”, og vise den stemning der er tilstede i den enkelte virksomhed, så skaber det en enorm interesse blandt beskueren, og denne får lyst til at dele “opdagelsen” med andre i sit netværk.

Ingen fotoopgave er for lille

Der er ingen fotografisk opgave, der er for lille, og tilsvarende heller ikke for stor.

Uanset om I skal bruge en modefotograf til et enkelt modebillede, en portrætfotograf til en hel fotoserie, en produktfotograf der forstå at lægge flot lys på Jeres produkter, er I kommet til den rette fotograf. Det kan også være, at virksomhedens lokaler, eksteriør eller bygninger skal fotograferes, så I kan præsentere stilfulde billeder af Jeres eksteriør og eller interiør. Skal I giftes, og leder efter en bryllupsfotograf, så led ikke længere. Vi er blandt de førende bryllupsfotografer i landet.