Fotografering

Mange typer af fotografering

Der findes masser af typer af fotografering. Stort set alt kan man fotografere. Fotografering af mennesker, dyr, ting, farver, blomster, vejr osv. Man kan også fotografere i temaer, såsom kærlighed, rejser, mad, teknik, natur osv. Der findes et hav af kategorier indenfor fotografering.

Alightfotografi her beskæftiger sig mest med…

Fotografering af mennesker i erhverv og reklamefotos. Vi laver også kommerciel portrætfotografering og eksklusive bryllupsfotos. Vi er af den opfattelse, at man, som fotograf skal passe på ikke at blive for bred i sin fotografiske vifte, hvis man kan bruge et sådan udtryk. Bliver man for bred, er chancen for kvaliteten ikke står mål, med det niveau ens konkurrenter der specialiserer sig i færre grene gør.

[envira-gallery id=”813″]

Fotografering

Fotografering er en passion for os. Vi elsker at arbejde med billedmediet i alle dets afskygninger. For os er fotograferingen af mennesker en fantastisk måde at skabe en historie i billedet. En sammenhængende fortælling om et menneske, et sted, en virksomhed, et produkt eller noget helt andet. Fotografiet kan så mange ting, men først og fremmest skal det bruges til at indfange øjeblikket, så det ikke går tabt. Fotografiet har masser af tilbud, man kan læse op på, hvis man ønsker. Der er fotografering for begyndere, fotografering tips, fotografering med digital spejlrefleks, fotografering i det offentlige rum, fotografering af børn, boudoir fotografering, fotografering priser, fotografering kursus. 

Herunder er lidt om Fotografiets historie …..

Fotografiets historie 

Jeg vil indlede med at oplyse, at dette er den meget korte udgave af fotografiets historie, hvor jeg selektivt har udvalgt nogle af de opfindelser og begivenhedder, som efter min mening har haft størst betydning for fotografiet, og som har gjort, at udviklingen er gået i en bestemt retning og har ført frem til de teknologier, vi i dag anvender.

Camera obscura, er latin og betyder “mørkt rum”.

De første udgaver af camera obscura var et mørklagt rum, hvor lyset trængte ind gennem et lille hul, og dannede et omvendt og spejlvendt billede på den modstående væg.

Der blev ret hurtigt udtænkt og bygget større kasser, som fungerede som camera obscura, og datidens kunstmalere anvendte dem til at skitse motiver op med. Disse kasser er forløberen for kameraet, næste skridt i udviklingen er, at de forsynes med en glaslinse, der kan fungere som objektiv.

Det er normalt maleren og videnskabsmanden Leonardo da Vinci, der får tilskrevet æren for opfindelsen af camera obscura, da han nøje har beskrevet og forklaret dets virkemåde, men det er i virkelighedden den kinesiske filosof Mo-Ti, der i det 5 århundrede før vor tidsregning, første gang beskriver pinhole-teknikken, så camera obskura har været kendt i mere end 2500 år.

Videnskabsmanden Giambattista della Porta tilskrives æren for at have fået ideen til at sætte en konveks linse på et camera obscura og opnåede derved et meget mere lysstærkt camera obscura.