Madfotografering

Mad fotograf til Madfotografering

Madfotografering – Opgaver, som mad fotograf, kræver en del koordinering. Det kræver man har en god aftale med den kunde, der skal have mad fotos taget. Maden skal helst serveres klargjort on-location (især ved lune retter). Mange mad billeder bliver som regel bedst, når man sørger for at have maden klar i et flow. Der skal også tages hensyn til at mad billeder kan tage lidt tid, da de skal anrettes, lyset skal lægges, og derfor er det en god ide at have mere end en ret af samme ret på standby.

Madfotografering hos en kunde

Vi elsker at lave madfotografering. De mange smukke anretninger, de flotte farver, muligheden for at være kreativ med smukke kulisser og opsætninger. Desuden er man ofte jo også heldig at få lov til at smage de mange dejlige mad retter ;-).

MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

Mad fotografering er noget vi stor erfaring med , blandt andet ved at fotografere kogebøger, hvor vi arbejder professionelt med madfoto og foodstyling. Mad er et af vores store specialer, og vores madbilleder har prydet en del af landets mest solgte madblade og kogebøger.

Appetitvækkende madfotos

Som mad fotograf er vores mål altid at vise mad på en spændende og appetitvækkende måde, så i næsten fornemmer i kan dufte og smage maden i oplever på billederne. Vi laver altid klare, smukke, naturlige og enkle billeder, der giver maden fuld retfærdighed. Som mad fotograf kan jeg tage billeder i et studie eller lokalt til brug for kogebøger, emballage, web, og reklame.

Madbilleder man næsten kan smage

Madfotografering, så man næsten kan dufte maden på billedet. Madfotografering med fokus på mad, medie og målgruppe. Madbilleder til kogebøger, magasiner, brochure samt hjemmesider m.m. Madbilleder til emballager, opskrifter og kogebøger. Se flere flotte og kreative madfotos ved professionel fotograf her.

Madfotografering

Kontakt madfotografen her:

  Dit fulde navn (skal udfyldes)

  Din adresse (skal udfyldes)

  Postnr. og by (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Skriv tegnene i feltet herunder:
  captcha

  Din besked (skal udfyldes)