Gode opstillinger til det perfekte dating billede

Uanset om du ny på dating markedet eller mere erfaren, så ved du måske også at et godt profilbillede er altafgørende. Det er det billede, der skaber førstehåndsindtrykket for en fremtidig potentiel kæreste. Derfor er det også vigtigt at billedet siger noget om hvem du er, samtidig med at det fremhæver dine bedste træk. 

Dating sider er en disciplin, der kan være svær at mestre. Det handler nemlig både om at være udadvendt, smilende og åben og samtidig skal man også holde lidt igen. Men først og fremmest så handler det om at sikre at der kommer nogen ind på din online profil, når du er aktiv på dating markedet. Og det gør du blandt andet med et godt profilbillede. 

Få det perfekte dating billede

Få det perfekte dating billede

Der er ikke et overordnet svar på, hvordan det perfekte profilbillede ser ud, for det handler langt hen ad vejen om, hvem du er som person. Billeder siger som bekendt mere end 1000 ord, og derfor så bør et godt profilbillede og fortælle noget om, hvem du er som person. 

Men udover en form for fortælling om hvem du er, så skal billedet også være i en god kvalitet, for at man kan få noget ordentligt ud af det. Slutteligt så er det vigtigt, at det er et vellignende billede. Det kan være fristende at bruge et billede, hvor man ser helt fantastisk ud, men er det ikke vellignende, så kommer der alligevel ikke noget ud af det. 

Brug forskellige opstillinger 

Et profilbillede eller alle billeder helt generelt kan tages på forskellig vis. Man kan blandt andet bruger forskellige opstillinger eller poseringer for at skabe forskellige looks og udtryk. Det kan være en god idé at prøve at øve sig foran et spejl eller foran kameraet, da det vil se mere naturligt ud, hvis du har gjort det før.

Der er stor forskel på, om man f.eks. ligger ned eller står op. Og hvorfor ikke bare prøve at bruge nogle forskellige positioner. Hvis du selv tager billederne eller får en ven eller veninde til at tage dem, så kan I jo frit prøve jer frem og finde frem til, hvad der fungerer. 

Posér på forskellige måder

Det kan også være en rigtig god idé at søge inspiration på nettet. Her kan du finde mange forskellige former for billeder, hvor nogle fungerer godt og andre knap så godt, når det skal være et profilbillede eller et til en datingprofil. Det er f.eks. vigtigt at bruge et billede, hvor det tydeligt fremgår, hvem der er hvem. 

Når det er sagt, så varierer de forskellige billeder. Tag nogle i profil, andre som et portræt og nogle helt tredje i fuld figur. Jo flere billeder I tager, jo mere kan I også spore jer ind på hvilke der fungerer for dig. Husk på at være tro mod dig selv, når du får taget billeder, ellers vil det skinne tydeligt igennem.

Se fantastisk ud på billeder

Men hvad kan man selv gøre for at få det perfekte billede? Ligesom med alle andre ting, så skal man øve sig. Det er de færreste der er gode til at få taget billeder. Ved at øve dig både foran et kamera og foran spejlet kan du finde ud af, hvilke smil og vinkler der virker og hvilke der ikke gør.

Det samme gør sig gældende med forskellige positioner. Hvis du er særlig fysisk bygget, så kan nogle positioner også være med fordelagtige end andre. Brug de stærke sider, som du har og fremhæv dine fortrin. Her mener vi ikke at du nødvendigvis skal skubbe brysterne op til halsen, men fremhæv en smuk barm ved at tage en tætsiddende trøje på eller lignende.

Få hjælp af en professionel fotograf

Der er mange ting, som man skal have styr på, når man skal have taget et godt dating billede til Dating sider. Derfor kan det også være en god investering at få hjælp af en professionel fotograf, hvis man ikke lige selv besidder så gode evner, når det drejer sig om fotografier. 

Selvom man kan synes at det er mange penge, så kan man også vælge at få taget billeder til mange forskellige sammenhænge, når man nu er ved fotografen. Du kan f.eks. få taget billeder til arbejdet eller lignende og dermed kan du få brugt billederne til flere forskellige ting.

Huskeliste hvis du selv skal tage billederne

  • Øv dig
  • Tag mange billeder
  • Tag noget behageligt tøj på
  • Tag et vellignende billede
  • Fremhæv dine fortrin
  • Gør dig klart hvad du vil fortælle med billedet
  • Find en god baggrund
  • Find en god position

Som du kan se, så er der rigeligt med ting som man skal huske. Blandt andet noget som belysning og baggrund er gode ting at have i mente. Selvom man ofte fokuserer mest på sig selv, så skal man også huske at andre ting har en stor betydning. 

Flere goe artikler: