Professionel modefotografi

Modefotografi med øje for modeltests og unik modefotografering. Som en modebevidst fotograf, imødekommer vi vores kunders behov for kvalitet. Modefotografering og image udvikling for tekstilvirksomheder. Imagekampagner på studio og location, fotografering til lookbooks samt produktbilleder.

Hos aLight Fotografi får i en erfaren og kvalitetsbevidst modefotograf, som leverer kreative og unikke modebilleder til Jeres katalog, hjemmeside, portfolio eller reklamemateriale. Med en modefotograf hos aLight Fotografi får kunden et udbytterigt samarbejde, hvor resultatet er modefoto og fashionfoto i høj klasse. Årets modefotograf.

reklamefoto_9 editorial20

Agentur eller modemagasin

Uanset om kunden er et modelagentur eller et magasin, der skriver om mode og modeller, og har behov modelshots, kan vi levere den rigtige modelfotograf til opgaven. Modelfotografen kan lave modelbilleder i fotostudio eller fotoatelier, eller on-location, alt efter behov i den konkrete opgave. Som fotograf kan modelfotografen håndtere mange scenarier og lyslægning, der gør ham i stand til at fange den stil og udtryk, kunden søger i sine modefoto, og som gør denne modefotograf til Jeres foretrukne samarbejdspartner. Professionel modefotograf. Fotograferer med ekspertise i æstetik og komposition. Erfaring i alle genrer inden for mode, reklame og presse.

Har du brug for en modefotograf, der kan arbejde sikkert med mange fotografiske genrer? Fotografen arbejder seriøst og kreativt med mange forskellige modeller året rundt.

Læs mere om fotografen her.