Kommuniker virksomhedens budskab med billeder

Din Virksomhedsprofil – Kan hjertet af din virksomhed vises med et enkelt billede eller to, eller en collage med billeder? De visuelle virkemidler er vigtige, når virksomhedens kultur, arbejdsområde og virke skal kommunikeres til omverden. Vi hjælper Jer til at få budskabet frem med nogle flotte billeder, så Jeres virksomhed fremstår attraktiv, troværdig og ikke mindst konkurrencedygtig.

profil foto virksomhed

En god virksomhedsprofil betaler sig

Det betaler sig at bruge tid på at udvikle en let tilgængelig virksomhedsprofil/beskrivelse. Beskrivelsen skal være enkel i sin formulering og målrettet. En identitet.
Der skal være en beskrivelse af, hvad virksomheden beskæftiger sig med og hvilke holdninger, der ligger til grund for produkt og handling.

profil erhverv

Fotoprofil

Fotoprofil kan som fotograf levere en stærk billedmæssig virksomhedsprofil med flotte og kreative vinkler til såvel intern- som ekstern kommunikation. Vi udfører adskillige opgaver inden for fotografiets verden. Vi laver fotografering for private og virksomheder i eget atelier, hos dig eller i virksomhed. Vi specialiserer os i fotografering til erhverv. Vi får det visuelle budskab frem, og vi laver derfor alt fra medarbejderportrætter til fotografering af events og virksomhedsprofiler. Vi har fotograferet i mange forskellige slags virksomheder, store som små, og mixer kreativitet og faglighed på en moderne måde.

erhvervsfoto31