Der rører sig spændende ting indenfor reklamebranchen

Indenfor i reklamebranchen- Som reklamefotograf med fingeren på pulsen, rører der sig en masse spændende ting på reklamebranchens side i disse år. Masser af nye webshops dukker op og masser af disse skal bruge billeder som aldrig før. Derfor har reklamefotograferne fået godt gang i den igen, efter nogle sløve år efter krisen i 2008. (Indenfor i reklamebranchen)

industri-foto5industri-foto12

Webshops

Der eksisterer idag ikke ret mange webshops, der kan overleve uden at få lavet professionelle billeder af de produkter de sælger på siderne. Desuden vil køberne også meget gerne vide lidt om historien bagved de personer der driver webshoppen. De vil gerne se lidt fra produktionen og måske en video om hvordan ideen opstod, hvad der gjorde shoppen opstod osv. Der skaber mere sammenhæng for køberen og produktet bliver pludselig mere ekslusivt og personligt for den enkelte.

editorial35

Indenfor i reklamebranchen

Selvom der stadig sidder en del i reklamebranchen og klapper hinanden på ryggen og deler opgaverne imellem sig, så har mange nye virksomheder valgt selv at finde deres visuelle leverandører på nettet. Det skaber selvfølgelig mere dynamik og mere spændende tilgange til billedmediet i disse år. Mange af de gamle reklamebureauer kører jo med de samme fotografer år efter år, og fornyelsen udebliver derfor. Der skal et frisk pust til indimellem, så branchen ikke ender i endnu en krise.

editorial31